Egy 16 éves fiú letarolta a Youtube-ot
2021. november 25. írta: Dana97

Egy 16 éves fiú letarolta a Youtube-ot

Alee, polgári nevén Balázs Alex. Egy 16 éves fiú, aki néhány hete az X-Faktor válogatóján besétált, a tábort és a mentorházat megjárva pedig jelenleg az élőshow-ban bizonyít - és aki a zenés valóságshow (*szándékosan nem tehetségkutatót írok, az RTL Klub műsora számomra 2014 után megszűnt annak lenni) egyik legnagyobb esélyese a végző győzelemre. Nem alaptalanul. A fiatalember tehetsége megkérdőjelezhetetlen, szókimondó dalszövegei, azoknak mondanivalója alapján pedig egyértelműen helye van a magyar zenei életben, egészen biztosan nagyon sokat fogunk még hallani róla. Na de mi az, hogy letarolta a Youtube-ot? 

 

Azon túl, hogy a Nincsen gond című száma hetek óta a legfelkapottabb a Youtube zeneszámai között immáron közel 4 millió megtekintővel, a múlt szombaton bemutatott Menned kell című száma a második helyen szorosan követi azt több mint 1,1 millió megtekintéssel. byealex tehát jó lóra tett, amikor úgy gondolta, hogy jól jár azzal, ha közös számot csinál a műsor legnépszerűbb versenyzőjével és így is lett. Üröm az ő örömében, hogy a Menned kellt pont az ő jelenléte teszi kevésbé szerethetővé, a hangja még feljavítja sem közelíti meg Balázs Alexét és különben is nem kellemetlen majd' 40 évesen a max. huszonéves srácok esetében még elfogadható stillt nyomatni? Szerintem vérciki. 

Na de visszatérve Alee sikereinek a méltatásához: ha mindez nem volna elég, a fiatalember szintén saját szerzeménye, a Pillanatkép is benne van a Youtube top10 felkapottabb számai között az előkelő 6. helyen. Alee három száma között az 5. helyen jelenleg a mostanában újra felkapott Tóth Andi új száma, a 4. helyen Mario és Missh Senoritája, a 3. helyen pedig G.w.M  Hello című dala foglalja a helyet. Alee tehát tarol, de vajon meddig tarthat az ifjú új diadalmenete? Vajon lesz neki lejtmenet? 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogaddict.blog.hu/api/trackback/id/tr6216764546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása