Gabriela Spanic második esélye
2021. november 25. írta: Dana97

Gabriela Spanic második esélye

A nemzetközileg ismert néhai telenovella-hősnő tíz évvel ezelőtt szállt le először Budapesten, hogy az akkor először bemutatásra kerülő telenovelláit promózza. A venezuelai színésznő érkezését tömegek várták Ferihegyen és a Le Meridien szálloda előtt egyaránt. Noha már akkoriban sem vetette meg a plasztikai műtéteket, de még keresett színésznőként mindössze hat napon át élvezte vendégszeretetünket. Most pedig, tíz évvel később immáron harmadjára landolt Ferihegyen: a tavalyi táncos műsorban való három hónapos szereplését követően idén vendégként tér vissza a műsorba. Gabriela Spanic csillaga pont az első magyarországi látogatását követően kezdett leáldozni: utolsó főszerepével megbukott, az őt foglalkoztató mexikói TV Azteca sorozatgyártó cég főszerepet vett el tőle, majd pedig egy tíz epizódos vendégszereplést követően már csak egy mexikói paródia műsorban zsűritagként, majd pedig egy táncos műsorban versenyzőként vett részt, ezt követően pedig kirúgták a csatornától. Éveken keresztül egyik gyártó sem foglalkoztatta, a mexikóvárosi családi házát pedig nem tudta eladni, így a bevételi forrásai teljesen megcsappantak. 

 

20211104gabriela-spanic4.jpg

 

Most azonban fordult a kocka: ironikus módon a 2020-as magyarországi szereplése után, hét év mellőzöttséget követően szerződtette a mexikói Televisa a Si nos dejan című sorozatuk egyik kulcsfigurájának szerepére, majd pedig a sorozat forgatásait befejezve idén nyáron a miami székhelyű Telemundo is felkérte szerepelni a La casa de los famosos című beköltözős valóságshowjuk egyik szerepére. Noha Gabriela csillaga még korántsem ragyog úgy, mint fénykorában (és minden bizonnyal a túltolt plasztikai beavatkozásainak köszönhetően már soha nem is fog), mégis fontos mérföldkő, hogy ismét foglalkoztatni kezdték. Kérdés, hogy átmeneti felkapottságról van-e szó avagy visszafogadja őt végleg a szakma; és ami talán még fontosabb kérdés: számtalan sikeres telenovella-főszereppel a háta mögött a telenovellák egykori királynőjének nem lealacsonyító külföldi showműsorban riszálni magát, élő adásban balhézni a kollégáival avagy másodhegedűsként mellékszereppel beérni egy nála jóval sikertelenebb színésznő mellett? Nem lett volna okosabb döntés tizenöt éve a csúcson abbahagyni és visszavonulni? 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogaddict.blog.hu/api/trackback/id/tr8616747498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása